Slagerij Schreinemachers leukste slagerij van Limburg

Slagerij Schreinemachers leukste slagerij van Limburg

Slagerij Schreinemachers uit Venlo wist 23 oktober 2019 de prijs voor “leukste slagerij van Limburg” binnen te slepen. Zij kregen een gemiddelde beoordeling van 9,50 uit 10.

Slagerij Schreinemachers zal daarom Limburg gaan vertegenwoordigen als leukste slagerij in strijd om “de leukste slagerij van Nederland”. Hier gaan zij de strijd aan met nog 15 andere slagerijen uit heel Nederland. Dit vind maandag 4 november 2019 plaats tijdens de vakbeurs VAS-beurs in de Beursfabriek Nieuwegein. De slagerijen moeten zich daar bewijzen de leukste te zijn doormiddel van het uitvoeren van een aantal opdrachten verdeeld over 3 rondes.

Afgelopen jaar wist Vleesschouwerij Zetten uit Zetten er met de prijs vandoor te gaan.

Plaats een reactie